page_image

Кристална сала

Кристалната сала е со капацитет до 550 гости.

Кристалната сала е вистински избор за организирање на секаков вид прослави:

  • Свадби
  • Матурски
  • Крштевки
  • Коктели
  • Приеми

Кристалната сала е модерно уредена и има централен систем за ладење и греење.