page_image

Џакузи

Џакузито е совршеното место како за ментална, така и за физичка релаксација со семејството и пријателите. Силната хидро-масажа помага при опуштање на мускулите и побрзо заздравување на спортски повреди. Топлата вода и водната масажа ги прошируваат крвните садови со што ја зголемуваат температурата на телото и ја подобруваат циркулацијата.