page_image

Фитнес сала

Фитнес салата е опремена со најсовремена опрема од компанијата KETTLER. Вклучува траки за трчање, статични велосипеди, елиптични велосипеди, скален симулатор, тегови, пилатес топки и повеќефунционални справи за оформување на телото.