page_image

Luxurious rituals

Ocean Memory (130 мин.)

Сензитивно водено патување кое релаксира, регенерира, постигнува баланс на телото и реминерализира. Ова прекуокеанско патување на сетилата ја открива магијата на океанското дно. Нурнете се во срцето на океанот и испливајте во експлозија на виталност и благосостојба. (Пилинг, купка, масажа нео-витал, пакување за тело со океански шлаг од алги).

 

Indoceane (130 мин.)

Витална релаксација каде клиентите ги водиме на исток во ориентот. Со овој прекрасен ритуал, патувањето е полно со нови откритија, со нов вид на релаксација и со неописливо чувство на мир и внатрешна сила. После овој третман клиентот ја добива енергијата која му е потребна за да започне комплетно нов ден. (Слатко-солен пилинг, купка од скапоцено млеко, масажа со луксузно масло и боженствено пакување за тело).

 

Polinesia (90 мин.)

Интересно патување кое ниеден клиент не би го одбил. Со ова авантура ќе ве одведеме низ полинезиските острови: Тахити, Таха, Манихи, Бора-Бора. Ова патување комплетно ќе ве опушти и ќе ве доведе во состојба на внтрешен мир и благосостојба. (Морски пилинг, плава лагуна, махана масажа со песок од Бора-Бора и полинезиско златно масло)