page_image

Луксузни ритуалиOcean Memory (130 мин.)

Ocean Memory Сензитивно водено патување кое релаксира, регенерира и постигнува баланс на телото, откривајќи ја магијата на океанското дно. Нурнете се во срцето на океанот и испливајте во свет на виталност и благосостојба. (Пилинг, плава лагуна, нео-витал масажа, пакување за тело со океански шлаг од алги)

 Indoceane (130 мин.)

polinesia Со овој прекрасен ритуал ги водиме клиентите на исток, во ориентот. Патувањето е полно со нови откритија, со нов вид на релаксација и со неописливо чувство на мир и внатрешна сила. После овој третман клиентот ја добива енергијата која му е потребна за да започне комплетно нов ден. (Слатко-солен пилинг, купка од скапоцено млеко, масажа со луксузно масло и боженствено пакување за тело)

 

Polinesia (90 мин.)

Indoceane2 Вистинско патување на сетилата. Со ова авантура ќе ве одведеме низ полинезиските острови: Тахити, Таха, Манихи, Бора-Бора. Ова патување комплетно ќе ве опушти и ќе ве доведе во состојба на внтрешен мир и благосостојба. (Морски пилинг, плава лагуна, Mахана масажа со песок од Бора-Бора и полинезиско златно масло)