page_image

Третмани за лице

Основен третман за хидратација (40 мин.)

 

Третман со микронизирани алги за хидратација (50 мин.)

 

Интензивен третман за хидратација со хидра маска (60 мин.)

Еден од најбараните третмани за сите годишни времиња. Кожата е мазна, негувана и длабоко хидратирана.

 

Третман за масна кожа со микронизирани алги (50 мин.)

Со овој третман се врши длабинска минерализација на кожата, оставајќи го лицето прочистено, смирено и збогатено со сите хранливи минерали и витамини.

 

Третман за зрела кожа со микронизирани алги (50 мин.)

Прочистете го вашето лице одвнатре, реминерализирајте го, добијте нова свежина, а однадвор редефинирајте ги контурите на лицето. Ова е третман со совршено измазнувачко дејство кое ќе ја поттикне вашата женственост и моќ на заведување.

 

Биолошки лифтинг со природна целулоза – ботокс третман (70 мин.)

За сите жени над 40 години кои се грижат за својата женственост, убавинa и шарм. Ова е третман кој делува против сите знаци на стареење, опуштена кожа, брчки, недостаток на блескавост и хидратација. После само еден третман кожата е пополнета, цврста и мазна, цртите на лицето се редефинирани, а тенот сјаен. Лицето ја добива својата младешка животна енергија, а клиентката својата самодоверба.

 

Третман против стареење со златни ливчиња Gold 24Ka (60 мин.)

Gold 24Ka

 

Третман за мажи (60 мин.)

Третман за лице со активни состојки од сина алга која постигнува врвна ефикасност на интензивна хидратација и регенерација. Ова е иновативна нега за сите модерни мажи која ќе направи секој маж кој е изложен на секојдневен стрес да се чувствува витално и свежо, а со тоа и посакувано.

 

Основен огрански третман – Земја и море (Terre & Mer) (60 мин.)

Gold 24Ka

 


Органски третман со печати за нормална и комбинирана кожа (Terre & Mer) (60 мин.)

terre-mer 3


Органски третман со печати за сува и зрела кожа (Terre & Mer) (60 мин.)

terre-mer 4 Прекрасен третман во кој клучните елементи се земја и морe. Ова е совршена комбинација на медитерански алги, хранливи ресурси од земјата и единствена лимфна дренажа, која ја остава кожата хидратирана и мека со исклучително сјаен и сатенски тен.