page_image

Третмани за тело

Традиционална македонска масажа (60 мин.)

Ова е длабока и јака масажа со елементи на мануелна терапија. Ја активира енергијата во мускулите и скелетниот систем, го намалува стресот и болката во проблематичните области, врат, раменици и грб.

 

Релакс масажа на цело тело (60 мин.)

 

Парцијална масажа (30 мин.)

 

Шведска масажа (60 мин.)

Комбинација од релаксирачка масажа и истегнување, која ги опушта сите сетила. Се препорачува после напорна работа.

 

Ароматераписка масажа за релаксација (60 мин.)

 

Ароматераписка масажа за детоксикација и намалување отоци (60 мин.)

 

Антицелулитна масажа (30 мин.)

 

Кралска масажа – масажа со 4 раце (60 мин.)

 

Златна масажа СИРИУС (60 мин.)

 

Рачна лимфна дренажа (90 мин.)

Преку нежна масажа на телото се поттикнува природна дренажа на лимфата. Мануелната лимфна дренажа користи специфични стисоци со прстите и ритмични циркуларни движења за стимулирање на лимфниот проток.

 

Mасажа со топло чоколадо и мед (50 мин.)

Луксузен третман за кожата кој ги буди сите сетила. Додека чоколадното масло со путер од какао и бадемово масло ја хидратира кожата, брановидните движење на Вашиот масер овозможуваат да се чувствувате како на седмо небо.

 

Талго масажа со топли вулкански камења (60 мин.)

Единствена масажа која ги буди сите чакри на телото. Топлите вулкански камења со голема геотермална енергија позитивно делуваат на мускулите и нервниот систем, зголемувајќи ја животната енергија.