page_image

Солено Џакузи

Солената бања е богата со минерали кои се корисни за вашето целокупно здравје. Во комбинација со идеалната температура од 33-34 степени Целзиусови, солената бања ја намалува болката во зглобовите и мускулите со што Ве остава релаксирани и опуштени.

Освен тоа што ја прочистува кожата на телото, оставајќи ја хидратирана и мазна, на природен начин ја обновува телесната рамнотежа и го буди внатрешниот потенцијал за самоисцелување.