page_image

Затворен базен

Затворениот базен со идеална температура од 28-30 степени Целзиусови ви овозможува да уживате во пливањето и за време на студените денови. Дополнителната хидро масажа ви ги нуди следните придобивки:

  • Опушта згрчени мускули
  • Зголемува циркулација
  • Намалува хронична болка
  • Зајакнува имунитет
  • Го подобрува тонусот на кожата
  • Ја подобрува функцијата на нервите